“Круглий стіл” з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2018

Засідання круглого столу на тему «Виконання Указу Президента України від 10.11.06 № 945 „Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулося 13 грудня в сесійній залі міської ради під головуванням міського голови Ольги Попенко.

З наближенням пам'ятної дати ліквідатори, члени громадської організації «Спілка Чорнобиль» обговорювали нагальні питання. Для надання відповідей на які, міська рада запросила керівників комунальних підприємств, управлінь та відділів ради, а також представників медичної галузі міста.

За поточний рік прилучани-ліквідатори отримали увесь перелік соціальних послуг, які надає місто.

Санаторно-курортним оздоровленням у цьому році постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи скористалися санаторно-курортним лікуванням.

У ході засідання розглядалися питання виконання положень Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» в м.Прилуки, а саме:

- стан медико-санітарного забезпечення постраждалих;

- забезпечення ліками за безоплатними рецептами;

- про стан надання безкоштовного зубопротезування;

- забезпечення житлом;

- безкоштовне перевезення міським та приміським транспортом;

- санаторно-курортне оздоровлення у 2018 році;

- пенсійне забезпечення.

Наступна офіційна зустріч з прилучанами-ліквідаторами з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбудеться сьогодні, 14 грудня, об 11:00 біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобильської трагедії».

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:99