Транскордонна співпраця з питань розвитку агропромислового сектору

17 грудня 2018

14 грудня поточного року в м.Прилуки відбулося IV міжсекторальне засідання «Сільське господарство», що було організоване в рамках реалізації проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України-Білорусі» по Програмі транскордонного співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC).

Захід проведено спільно з виконавчим комітетом Прилуцької міської ради, виконавчим комітетом Славутицької міської ради, Славутицьким фондом підтримки підприємництва, Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою та експертами проекту. На засіданні були присутні представники Білоруського торгово-економічного університету споживчої кооперації, який є партнером-координатором від Республіки Білорусь, керівники підприємств та організацій Гомельської області.

У ході міжнародної зустрічі обговорені питання щодо особливостей розвитку та підтримки сільського господарства в Чернігівській, Гомельській областях, запровадження стандартів органічного виробництва, менеджмент та нові технології роботи підприємств агропромислового сектору, особливості ведення бізнесу у сфері агротуризму.

Після засідання та бізнес-переговорів його учасники відвідали ТОВ «Прилуцький завод – «Білкозин», де ознайомились з процесом виробництва колагенової оболонки для ковбасних виробів та зустрілись з директором підприємства Романом Давидою.

"Дана публікація була підготована за підтримки Європейського союзу. Повну відповідальність за зміст публікації несе Виконавчий комітет Прилуцької міської ради. Зміст публікації ні в якому разі не повинен розглядатися як відображення офіційної позиції Європейського Союзу".

Відділ інвестицій та міжнародної

діяльності міської ради

Переглядів:105