Підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

26 грудня 2018

У закладах загальної середньої освіти міста у листопаді-грудні 2018 року серед учнів був проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Учасниками ІІ (міського) етапу стало 624 учнів, які вибороли 236 дипломів: І ступеня – 64, ІІ ступеня – 70, ІІІ ступеня – 102. Найкращі результати показали учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, які отримали 49 дипломів, учні гімназії №5 імені В.А.Затолокіна – 40 дипломів, учні СШ І-ІІІ ст.№6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій – 37 дипломів та учні гімназії №1 імені Г.Вороного – 30 дипломів.

По 3 дипломи у ІІ (міському) етапі олімпіад вибороли: учень 11 класу гімназії № 1 імені Георгія Вороного - Владіміров Артем (з фізики, математики, інформатики), учень 9 класу гімназії №1 імені Георгія Вороного - Клязника Дмитро (з фізики, математики та хімії); учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 ім.С.Г.Шовкуна - Нестеренко Катерина (з фізики, хімії та астрономії); учень 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст.№7-Харечко Олександр (з фізики, математики та економіки); учень 10 класу гімназії №5 ім. В.А.Затолокіна - Швець Дмитро (з хімії, біології та трудового навчання); учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 Гузєв Андрій (з інформатики, інформаційних технологій та економіки).

Найбільшу кількість учнів переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів підготували вчителі ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Бондаренко С.М. (з астрономії, інформатики та інформаційних технологій) – 8 переможців, Склярова В.Ю. (з фізики та економіки) – 7 переможців. По п’ять переможців мають Дерев’янко В.С. з хімії та екології, Пожарський Я.О. з інформатики та інформаційних технологій (гімназія №5 ім. Віктора Андрійовича Затолокіна), Газарян Л.І. з економіки та географії (гімназія №1 ім.Георгія Вороного); по чотири переможця мають Пономаренко В.Б. з економіки та географії та Куліненко Н.В. з історії (СШ І-ІІІ ст.№6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій), Губар Н.А. з хімії, (ЗОШ І-ІІІ ст. № 7), Бойко С.В. з хімії, біології та екології (гімназія №1 імені Георгія Вороного), Дубогай Г.М. з фізики та астрономії (ЗОШ І-ІІІ ст..№3 ім. Сергія Гордійовича Шовкуна), Гребінь В.М. з економіки, географії та біології (ЗОШ І-ІІІ ст.№9) та Чайка І.В. з англійської і німецької мови (ЗОШ І-ІІІ ст.№13 ім.Святителя Іоасафа Бєлгородського).

Бажаємо успіхів усім переможцям ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та їх наставникам на ІІІ етапі олімпіад, чекаємо від них позитивних результатів та нових перемог.

За інф.управління освіти Прилуцької міської ради

Переглядів:110