Прилуки відзначають Новий 2019 рік!

01 січня 2019

О другій годині Новорічної ночі на Центральній площі розпочалася концертно-розважальна програма "Новорічна ніч-2019".

На площу завітали казкові герої: Дід Мороз, Снігуронька, Зимонька, Сніговики та інші герої.

Новий 2019 рік біля Головної красуні міста прилучани зустрічали в компанії місцевих виконавців естрадної музики.

Містяни мали можливість придбати новорічні сувеніри, долучитися до конкурсної розважальної програми та отримати подарунки.

Святкове гуляння біля Головної ялинки міста продовжувалося до четвертої години ранку. Новорічне дійство завершила святкова програма фаєр-шоу.

По обіді першого дня Нового року відбулося по-справжньому родинне свято — “Новорічні дива”, яке включало театралізоване дійство за участі кращих акторів та музичних виконавців центру творчості дітей та юнацтва, конкурсну розважальну програму для маленьких прилучан та катання на ковзанці.

Шановні прилучани та гості нашого міста!

Запрошуємо вас до міського Будинку культури, де 5 січня о 13:00 відбудеться різдвяна концертна програма “Україна колядує”, а 11 січня о 18:00 за участю місцевих талантів на вас очікує традиційна шоу-програма “Зіркові дуети”, присвячена новорічним та різдвяним святам.

Запрошуємо всіх охочих підтримати виконавців та помилуватися місцевими талантами!

Шановні прилучани!

Бажаємо аби Новий рік, що наступив, приніс стабільність і благополуччя, добробут, мир та злагоду в кожну оселю, а нашому місту – достаток, стабільність та процвітання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю міської ради



Дорогі прилучани!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, який відходить в історію, був бурхливим і багатим на події, сповненим напруженою працею та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід. Тому в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов'язково здійсняться. Тож щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки.

Нехай Новий рік увійде до Вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду й достаток, натхнення на нові здобутки та багато яскравих моментів. Нехай він стане роком невичерпної енергії, постійного безмежного оптимізму, принесе Вам віру й надію в день прийдешній, веселі й прекрасні свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої держави роком миру, спокою, злагоди, процвітання та впевненості у майбутньому.

Нехай ці традиційно світлі добрі свята Ваші сім’ї зустрінуть у теплій атмосфері, а священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця благодаттю і любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину увійдуть гаразди і достаток, мир і злагода.

Здоров’я, успіхів, радості і Божої благодаті кожному з Вас, дорогі прилучани!
З Новим роком і Різдвом Христовим!


З повагою міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:96