Пільгове перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних у Прилуках за рахунок міського бюджету

08 січня 2019

У сесійній залі міської ради 08 січня за головування заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого слухалося нагальне питання «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування м.Прилуки» та «Про затвердження форми талона».

Відповідно до законодавства України, рішення міської ради від 21.12.2018 №16 «Про затвердження міської цільової Програми «Забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування» виконавчий комітет міської ради установити тариф на перевезення дітей шкільного віку до закладів загальної середньої освіти м. Прилуки і у зворотному напрямку в період навчальних занять в автобусах, що працюють на міських автобусних маршрутах загального користування, у розмірі 3,00 гривень. 1626 дітей подали відповідну заяву до своїх закладів загальної середньої освіти м. Прилуки щодо здійснення пільгового перевезення. Нагадуємо, що рішенням № 16 п’ятдесят першої сесії 7 скликання 21 грудня 2018 року депутатський корпус ухвалив міську цільову Програму «Забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування» та визначив обсяги фінансування пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування на 2019 рік в сумі 1 320 000,00 грн. з розрахунку, що розмір щоденного відшкодування за проїзд учнів, відповідно до квот, проводиться в повному обсязі.

Сьогоднішнім рішенням виконавчий комітет ухвалив управлінню освіти міської ради з 14 січня 2019 року забезпечити відшкодування перевізникам за перевезення дітей шкільного віку відповідно до Порядку забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування і в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті.

Контроль за виконанням даного рішення члени виконавчого комітету призначили заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка та Тетяну Фесенко.

Також члени виконавчого комітету ухвалили рішення «Про затвердження форми талона» та затвердили форму талона для обліку пільгового перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах м. Прилуки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:105