Міський голова звітувала у військовому містечку №12

17 січня 2019

Перший у черзі з семи звітів міського голови по мікрорайонах Прилук заслухали 16 січня 2019 року в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №12 мешканці військових містечок №12 та №17.

Звіт міського голови Ольги Попенко «Про роботу Прилуцької міської ради за 2018 рік» тривав майже три години, на якому також були присутні посадовці міської ради, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних служб міста, депутати Прилуцької міської ради Дановська Н.В., Гавриш О.М., Яценко Є.М., Кашпур І.В.

У своєму виступі міський голова проінформувала про напрацювання та здобутки в сфері інвестиційної діяльності та інноваційного розвитку, участь у грантових проектах та програмах, детально звітувала про використання міського бюджету за звітний період, а також довела до відома прилучан план діяльності на 2019 рік.

Також мешканці мікрорайону заслухали звіти обранців мікрорайону, депутатів Прилуцької міської ради Надії Дановської та Олексія Гавриша.

Євгеній Яценко як голова постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, обліку, бюджету, фінансів та цін проінформував присутніх щодо діяльності міської ради та депутатського корпусу.

Містяни мали можливість задати керівництву міста та депутатам нагальні питання життєдіяльності мікрорайону. Здебільшого вони стосувалися вже відомих владі проблем, що перебувають на контролі й виконуються комунальними підприємствами. Прилучани у своїх зверненнях торкнулися й актуальної теми щодо отримання повідомлень про призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Жодне звернення не лишилося без уваги міського голови чи роз`яснень посадовців міської ради та керівників комунальних підприємств. Для вирішення нагальних питань мешканців мікрорайону, порушених під час звіту міського голови, дано відповідні доручення посадовим особам міської ради та керівникам комунальних підприємств у межах їх компетенції.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:101