Шановні прилучани!

22 січня 2019

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Адже соборність нашої держави означає цілісність рідної землі та єдність прагнень українців на шляху до розбудови квітучої і заможної України.

На превеликий жаль сьогодні наші солдати виборюють на сході України цілісність та суверенність нашої землі. Тож віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.

Ми повинні бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Тільки в єдності наша сила, а наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу побудувати нам сильну й високорозвинену державу.

Щастя Вам, шановні прилучани, добра, миру, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного міста та України!


З повагою міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:103