back

Деклараційна кампанія 2019

24 січня 2019

24 січня 2019 року відповідно до плану навчання посадовців Прилуцької міської ради на І квартал 2019 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 10 січня 2019 року №10р, відбулося навчання за темою: «Деклараційна кампанія 2019. Основні аспекти електронного декларування»,

яке проводив начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Під час навчання посадовці управлінь, відділів міської ради та самостійних структурних підрозділів міської ради, а також новопризначені посадовці ознайомилися з типами, основними аспектами та термінами подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних електронних декларацій та з особливостями подання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані декларантів.

Під час навчання посадовець звернув увагу присутніх на тому, що потрібно обов’язково перевіряти інформацію, що відображена у декларації, після її подання та розміщення в Реєстрі, адже Закон України «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації. Нагадав, що кампанія з декларування триватиме до 1 квітня 2019 року.

За інформацією відділу по роботі з кадрами Прилуцької міської ради

Переглядів:184