Міський голова звітувала перед мешканцями мікрорайону М’ятно-дослідної станції

31 січня 2019

Відповідно до графіка, учора, 30 січня, у приміщенні ЗОШ I-III ступенів № 2, відбувся звіт міського голови Ольги Попенко «Про роботу Прилуцької міської ради за 2018 рік».

Зустріч міського голови з жителями мікрорайону М’ятно-дослідної станції міста Прилуки відбулася за участю депутатів міської ради, керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.

Міський голова доповіла про основні пріоритети в діяльності міської ради, наголосила на досягненнях і визначила проблеми, над якими необхідно працювати в перспективі.

Посадовці та керівники комунальних підприємств відповіли на питання містян, які піднімали питання щодо роботи житлово-комунальної сфери, освітлення вулиць у темний час доби, ремонту дорожнього покриття вулиць, спилювання дерев, очищення доріг й тротуарів від снігу.

Мешканці мікрорайону піднімали й питання щодо руху вантажного, великогабаритного та великовагового транспорту, який руйнує головну вулицю міста; ремонту тротуару біля районної лікарні; урегулювання чисельності безпритульних собак, яка в рази збільшилася. Цікавила прилучан й економічна та соціальна ситуація в місті в цілому.

Міський голова надала роз’яснення на ряд запитань та пообіцяла як найшвидше вирішити нагальні проблеми мікрорайону.

Перед жителями мікрорайону М’ятно-дослідної станції прозвітував про свою роботу депутат Прилуцької міської ради Олександр Ковнір.

На звіті міського голови також були присутні й депутати міськради Андрій Єременко, Ігор Кашпур та Володимир Назім, які також мали нагоду поспілкуватись із мешканцями територіальної громади.

Світлана Задорожня, голова комітету самоорганізації населення №4 мікрорайону М’ятно-дослідної станції, депутат міської ради також проінформувала прилучан про свою роботу, як депутата.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:111