Відбувся звіт міського голови в мікрорайоні Рокитний

07 лютого 2019

Учора, 6 лютого 2019 року, у приміщенні ЗОШ I-III ступенів № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна відбувся звіт міського голови Ольги Попенко перед жителями мікрорайону Рокитний про роботу Прилуцької міської ради за 2018 рік.

У своєму виступі Ольга Михайлівна ґрунтовно доповіла про стан соціально-економічного розвитку Прилук, основні пріоритети в діяльності міської ради, виконання міського бюджету та інші, не менш важливі питання життєдіяльності міста. Наголосила на досягненнях і визначила проблеми, над якими необхідно працювати в перспективі.

Городяни підняли питання щодо вчасної заміни ламп вуличного освітлення, урегулювання чисельності безпритульних собак, недотримання перевізниками графіку руху, незадовільний технічний стан автобусів загального користування та збільшення пасажиромісткості автобусів на маршрутах №№ 9, 19, 38.

Посадовці та керівники комунальних підприємств відповіли на питання мешканців мікрорайону щодо роботи житлово-комунальної сфери, асфальтування дорожнього покриття вулиць Паризької Комуни та Саксаганського і ремонту (висипка) щебенем ґрунтових вулиць, очищення доріг і тротуарів від снігу.

Водночас жителі висловили слова вдячності міському голові та КП «Міськсвітло» за облаштування вуличного освітлення у мікрорайоні Рокитний.

Вичерпні відповіді на запитання надавали міський голова, відповідальні посадовці міської ради та керівники комунальних підприємств міста Прилуки.

Крім очільниці зі своїми виборцями мали нагоду поспілкуватися й депутати міської ради Віктор Копачевський, Артем Рожко, Володимир Мазуренко та Павло Сакадьол.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:97