Запрошуємо на Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви»

08 лютого 2019

Місто Прилуки має давні мистецькі традиції та високий творчий потенціал. Велика увага в місті приділяється розвитку соціально-культурної сфери.

Прилуки вісімнадцять років поспіль проводять Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс творчості «Мистецькі барви». Фестиваль проводиться з метою підтримки і розвитку творчих здібностей дітей та молоді, розвитку міжрегіональних та міжнародних зв'язків в області дитячої та молодіжної творчості; посилення патріотичного виховання населення, формування у молоді національної свідомості патріота України.

У рамках фестивалю-конкурсу реалізовується благодійний проект «Мистецька надія» - для дітей та молоді з обмеженими можливостями, з метою сприяння процесу соціальної реабілітації дітей та молоді, виявлення таланту та розвитку їх творчості.

Основним завданням фестивалю-конкурсу є залучення дітей та підлітків до музичної культури, популяризація мистецтв у молодіжному середовищі: образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, народного, академічного та естрадного вокалу, сучасної та народної хореографії, інструментальної музики та нових напрямків сучасного мистецтва.

Шановні прилучани та гості нашого міста!

XVIII Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви» проходить в міському Будинку культури з 7 по 10 лютого 2019 року.

На другому поверсі МБК діє виставка робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Запрошуємо всіх охочих підтримати учасників!

Відбулося відкриття ХVІІІ Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви»

7 лютого 2019 року в місті Прилуки відбулося відкриття ХVІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви», на який зібралися конкурсанти з різних куточків України та з Республіки Білорусь. У конкурсі учасники змагаються, демонструючи свої таланти, і як результат - отримують нагороди та здобувають перемогу у різних номінаціях відповідно до своєї вікової категорії.

ХVІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс творчості «Мистецькі барви» розпочався презентацією виставки-робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Після чого відбулося урочисте відкриття ХVІІІ Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко привітала учасників фестивалю, побажала успіхів, творчого натхнення, перемог та урочисто відкрила ХVІІІ фестиваль «Мистецькі барви» 2019.

Учасників привітали начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Катерина Мовчан, директор фестивалю Олександр Дубовик та кваліфіковане журі.



Фотографії відкриття фестивалю


Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради



План проведення XVIII Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви»

7 лютого 2019 року

11:00 – Відкриття виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва

12:00 – Урочисте відкриття XVIII Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви»

12:30 - 21:00 – Конкурсні перегляди:

Номінація «Мистецька надія»

Номінація «Народний вокал» (соло, колективи)

Номінація «Естрадний вокал» (соло).

8 лютого 2019 року

10:00 – Номінація «Інструментальний жанр» (соло, колективи)

15:00 – Номінація «Академічний вокал» (соло, колективи).

9 лютого 2019 року

10:00 – Номінація «Хореографія», «Циркове мистецтво» (соло, колективи)

15:00 – Номінація «Естрадний вокал» (колективи).

10 лютого 2019 року

14:00 – Гала-концерт учасників та переможців XVIII Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви».

Консультації з питань проведення фестивалю-конкурсу можна отримати за телефонами: 050-313-08-35; 093-56-82-039; 095-48-18-930; 0(4637)3-04-32.

Переглядів:110