Відбувся звіт міського голови в Заудаївському мікрорайоні

14 лютого 2019

Відповідно до графіку вчора, 13 лютого, о 17:00 у приміщенні ЗОШ I-III ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського (вул. Сорочинська, 36) відбувся звіт міського голови Ольги Попенко «Про роботу Прилуцької міської ради за 2018 рік».

Зустріч міського голови з жителями Заудаївського мікрорайону відбулася за участю керівників комунальних підприємств і структурних підрозділів міської ради.

У своєму виступі Ольга Михайлівна ґрунтовно доповіла про стан соціально-економічного розвитку Прилук, основні пріоритети в діяльності міської ради, детально звітувала про використання міського бюджету за звітний період, а також довела до відома прилучан план роботи на 2019 рік та інші, не менш важливі питання життєдіяльності міста.

Майже всіх мешканців територіальної громади комітету самоорганізації населення №2 Заудаївського мікрорайону хвилювали вирішення нагальних питань житлово-комунальної сфери та прийому лікарів у мікрорайоні центром первинної медико-санітарної допомоги.

Очильниця міста, делегація посадовців та керівників комунальних підприємств відповіли на запитання містян, які відносились до їх компетенції, а саме: щодо ремонту та висипки щебенем ґрунтових вулиць, ремонту й асфальтування дорожнього покриття вулиць мікрорайону, очищення доріг й тротуарів від снігу.

Також члени об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Геолог» звернулися з низкою запитань до директора комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» щодо виконання робіт підприємством у їхньому будинку.

Жодне звернення не лишилося без уваги міського голови чи роз`яснень посадовців міської ради та керівників комунальних підприємств. Для вирішення нагальних питань мешканців мікрорайону, порушених під час звіту міського голови, дані відповідні доручення посадовим особам міської ради та керівникам комунальних підприємств у межах їх компетенції.

Перед жителями мікрорайону про свою роботу прозвітував депутат Прилуцької міської ради Дмитро Пахомов.


Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:102