back

«Муніципальна прозорість та її роль у розвитку громади. Рекомендації щодо наповнення веб-сайтів органів місцевого самоврядування»

14 лютого 2019

14 лютого 2019 року відповідно до плану навчання посадовців Прилуцької міської ради на І квартал 2019 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 10 січня 2019 року №10р, відбулося навчання за темою: «Муніципальна прозорість та її роль у розвитку громади. Рекомендації щодо наповнення веб-сайтів органів місцевого самоврядування», яке проводила начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Канавець.

Присутні мали можливість ознайомитись з рейтингами прозорості міст, різними методологіями визначення публічності та відкритості органів місцевого самоврядування, які використовуються в Україні протягом останніх років українськими й міжнародними неурядовими організаціями за підтримки донорів. Про інформацію, матеріали для загального доступу, які розміщенні на сайтах міських рад в США, розповів волонтер Корпусу Миру США в Україні Шон Крін.

Переглядів:198