"Козацький герць імені Валентина Бойка"

22 лютого 2019

Учора, 21 лютого 2019 року у спортивній залі Прилуцької гімназії №5 імені В.А.Затолокіна традиційно в четверте відбувся турнір з українських національних бойових мистецтв, присвячений пам'яті Валентина Анатолійовича Бойка, який загинув 8 грудня 2014 року під час артилерійського обстрілу у районі Донецького аеропорту в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи цілісність та незалежність нашої держави.

Указом Президента України від 15 травня 2015 року "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", Валентин Бойко був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

У заході взяли участь команди закладів загальної середньої освіти міста та команда громадської організації "Прилуцький козацький курінь імені Івана Сірка".

За підсумками змагань почесне перше місце виборола команда гімназії №1 імені Георгія Вороного, срібним призером стала команда гімназії №5 імені В.А.Затолокіна та бронзовою медаллю нагороджена команда ЗОШ №9.

Команда гімназії №1 імені Георгія Вороного отримала перехідний кубок турніру.

Усі команди-переможці змагань нагороджені грамотами, медалями та футбольними м'ячами, команди-учасники отримали солодкі призи від відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Начальник відділу сім'ї, молоді

та спорту міської ради Олена Опанасенко


Переглядів:101