Дорогі, милі та чарівні жінки!

07 березня 2019

Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 березня.

Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові і добра!

Сьогодні жінки беруть активну участь у всіх сферах життя нашого міста, вносять неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток всієї країни в цілому. Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці.

Саме жінка оточує близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, дарує їм спокій і щастя.

Саме жінка не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи чоловіків на подвиги, творчість та працю. Тож нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а Ви залишайтеся завжди такими ж неповторними якими Ви є зараз. Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловік, з яким будуть нестрашні будь які негоди.

Від усієї душі бажаю Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Зі святом Вас, дорогі жінки!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:108