Привітали працівників комунального господарства з їх професійним святом!

15 березня 2019

Сьогодні, 15 березня, посадовці міської ради та керівники комунальних служб привітали своїх працівників з професійним святом – Днем працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Вітання лунали тим чия повсякденна праця починається у той час, коли більшість городян ще відпочивають. Працівники галузі невтомно піклуються, щоб у кожній оселі завжди була вода, газ, тепло і світло, підтримуючи порядок у парках і скверах, вулицях і дорогах, дворах і під’їздах, поліпшують благоустрій нашого рідного міста.

«Своєю нелегкою працею Ви забезпечуєте соціальну стабільність та громадський спокій. Від Вас залежить наш добробут, добрий настрій, а інколи і наше здоров'я.

За специфікою роботи багато хто з Вас зустріне цей святковий день на своєму робочому місті. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, здійснення всіх життєвих планів і сподівань та нових професійних здобутків у нелегкій, але такій потрібній жителям територіальної громади» вітаючи акцентувала міський голова Ольга Попенко .

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Ольга Попенко вручила Подяки керівникам комунальних підприємств міста та нагородила кращих працівників комунальної сфери Почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради (список додається).

З найкращими побажаннями до винуватців свята також звернувся провідний заступник міського голови Руслан Котляр.

З вітальним словом до колег звернувся директор комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Вячеслав Сивенко.

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Шановні працівники житлово-комунального господарства

та побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята

Ваша повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів ще не прокинулась та часто часто не помітна, але без вашої турботи неможливо уявити життя людей. Своєю нелегкою працею ви забезпечуєте соціальну стабільність та громадський спокій. Від вас залежить наш добробут, добрий настрій, а інколи і наше здоров'я.

Ви навчились чітко визначати та вирішувати проблеми, тримати руки на пульсі. Досить символічно, що ваше свято призначене саме на пору весни і розквіту. Вірю, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним.

Прийміть у цей святковий день слова щирої вдячності за вашу самовіддану працю і найщиріші побажання міцного здоров'я , віри у власні сили вам та вашим родинам і звичайно подяки та поваги від людей.

Зі святом вас!

З повагою міський голова

Ольга Попенко

Переглядів:106