«Нова українська школа – простір освітніх можливостей»

18 березня 2019

На базі Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 14 березня 2019 року відбулося спільне засідання науково-методичної ради міського методичного центру управління освіти та постійно діючого семінару директорів ЗЗСО та ЗПО м. Прилуки на тему: «Нова українська школа – простір освітніх можливостей».

У ході круглого столу директор Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Зуб В.В. та заступник директора з НВР Бондаренко О.В. висвітлили питання «Очікування та реальності Нової української школи в пілотному проекті та в умовах впровадження нового Держстандарту».

У створеній методичній майстерні вчителі Панченко Л.Л., Величко Л.О., Бойко О.М., Діденко В.В., Ратушняк І.В., Сілова І.В., Сердюк Л.Г., Холод О.А., які працюють за новим Держстандартом, показали використання LEGO та LEGO-килимків в освітньому процесі, роботу мультимедійної навчально-освітньої системи «KMMEDIA EDPROFI» та мультифункціонального апаратно-програмного комплексу «MultiMind» у дії, фрагменти цікавої англійської з «SMART JUNIOR for Ukraine».

Підводячи підсумки роботи круглого столу, учасники поділилися своїми враженнями від побаченого, обговорили питання подальшої роботи в НУШ. Також було опрацьовано лист МОН України №1/11-2507 від 12.03.2019 р. «Щодо сприяння утвердження академічної доброчесності в Україні».

Зустріч пройшла на високому організаційному та методичному рівнях.

Фотографії:

Управління освіти Прилуцької міської ради

Переглядів:127