Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного прилучанина

20 березня 2019

Традиційно весняної пори починається місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану територіальної громади.

Відповідно до розпорядження міського голови від 18.03.2019 № 95р “Про проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки міста” з 22 березня по 26 квітня затверджений графік прибирання території міста.

Метою проведення даного місячника з благоустрою є забезпечення утримання території Прилук у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів міської ради.

Сьогодні, 20 березня, відбулось засідання штабу з проведення місячника, який очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Павлович Котляр.

Чистота й порядок у рідному місті, завжди були справою не лише комунальних служб, але і усієї громади. Тому голова штабу запросив усіх прилучан долучитися і взяти участь у місячнику з весняного прибирання нашого міста.

Руслан Котляр запросив усіх прилучан: учнів, студентів, пенсіонерів, підприємців, керівників, жителів приватного сектору та багатоквартирних житлових будинків – не бути байдужими та приєднатись до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці.  

У ході місячника суб'єктам господарської діяльності незалежно від форм власності та мешканцям необхідно виконати прибирання власних, прилеглих та закріплених територій, а також забезпечити вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів (сміттєзвалище).

На час проведення місячника сміттєзвалище приймає відходи безоплатно, крім будівельних та промислових.

Наведення чистоти і порядку у місті це обов'язок кожного мешканця міста, це ознака нашої внутрішньої культури.

І варто пам’ятати, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів:108