back

Відбулося навчання посадовців стосовно охорони державної таємниці та службової інформації

08 квітня 2019

Відповідно до плану навчання посадовців Прилуцької міської ради на ІІ квартал 2019 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 05 квітня 2019 року №121р, 08 квітня 2019 року відбулося навчання «Про недопущення порушень законодавства у сфері охорони державної таємниці та службової інформації», яке провів головний спеціаліст з питань діяльності правоохоронних органів, мобілізаційної та спецроботи міської ради Сергій Архаткін.

Під час навчання керівники та представники управлінь, відділів і самостійних структурних підрозділів міської ради ознайомилися з основами чинного законодавства щодо недопущення порушень законодавства у сфері охорони державної таємниці та службової інформації.

Сергій Архаткін нагадав посадовцям про основні Закони України, які регулюють питань охорони державної таємниці та службової інформації: «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про державну таємницю».

Також посадовець наголосив на дисциплінарній, адміністративній та кримінальній відповідальності за порушення чинного законодавства у сфері охорони державної таємниці та службової інформації.
 

За інформацією відділу по роботі з кадрами Прилуцької міської ради

Переглядів:171