Зі святом вас, шановні прилучани!

27 квітня 2019

Увесь християнський світ східного обряду святкує День спасіння людського – свято Великодня!

Цьогоріч відновлено історичну справедливість: підписанням Томосу здійснено мрію тисяч українців про єдину помісну церкву – Православну церкву України.

«Христос воскрес!» – «Воістину воскрес!» – радіє Земля в цей день, набираючи сили для свого розквіту, дзвенять над нею радісні дзвони, і ми щиро бажаємо одне одному миру, любові, добра. Сердечно вітаю вас із Великоднем!

У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що в дні випробувань відчували його захист і підтримку. У найскладніші часи ми непохитно віримо – Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, усій українській нації, прилучанам. Тож нехай кожен ваш день буде схожим на розмаїття яскравих і веселих кольорів великодньої писанки.

Бажаю всім душевної чистоти й гармонії, миру та спокою в прилуцьких оселях. Нехай з Великоднем у ваші родини прийдуть здоров’я, любов, щастя, добробут. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи, а Великоднє свято стане для кожного початком нового життя – кращого й милосерднішого. Щастя, процвітання та Божої благодаті вам, дорогі прилучани!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою міський голова Ольга Попенко

 
Переглядів:105