Громадська рада працює!

09 квітня 2019

Сьогодні, 9 квітня, відбулося друге засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У ході розгляду питань порядку денного члени Громадської ради заслухали питання про нагородження відзнакою міського голови м.Прилуки «За заслуги», по якому доповів начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Своїм рішенням члени Громадської ради підтримали клопотання голів громадських організацій та рекомендувати міському голові до Міжнародного дня Чорнобильської катастрофи нагородити відзнакою міського голови м.Прилуки «За заслуги» представлені кандидатури.

Щоб не порушувати Положення про відзнаку міського голови м.Прилуки «За заслуги» члени Громадської ради не підтримали подання Волошина І.Т. ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС та запропонували звернутися до однієї з громадських організацій міста або ж у комітет самоорганізації населення, у якому проживають ліквідатори, які підготовлять відповідний пакет документів для нагородження до іншого державного свята.

У питанні “Різне” члени Громадської ради ухвалили низку дорадчих рішень, а саме:

- рекомендувати міській раді віднайти кошти для фінансової підтримки трьох громадських організацій інвалідів: УТОС УТОГ та Фенікс;

- підготувати звернення до правоохоронних органів щодо патрулювання вулиць міста у вечірній та нічний час для уникнення вандалізму та руйнації пам’яток міста; запрошувати керівників правоохоронних органів на засідання Громадської ради, обдумати та обговорити у своїх ГО питання продажу у вечірній час доби алкогольних напоїв у цілодобових магазинах, ресторанах та кафе.

- за ініціативи Сергія Цибенка на наступні засідання запросити керівників: Центру надання адмінпослуг міської ради, КП “Прилукитепловодопостачання” та управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради;

- за ініціативи Валерія Дорошенка встановити по місту Прилуки “лежачі поліцейські” (із асфальту) біля шкіл, міської лікарні, у районі “сорокового” магазину;

- Сергій Цибенко та Людмила Бойко запросили на відкриття пам’ятника загиблим воїнам АТО (ООС), яке відбудеться 14 квітня 2019 року о 10:30 у центральній частині міста.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:118