З Днем Перемоги, шановні прилучани!

09 травня 2019

З нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом 9 травня у Сквері Вічної Слави відбувся мітинг-реквієм «Не погасити пам’яті вогонь» та покладання квітів до Вічного Вогню.

 

З вітальним словом до ветеранів Другої світової війни звернулися міський голова Ольга Попенко, народний депутат України Олег Дмитренко, голова громадської організації «Прилуцька міська організація «Ветерани України» Георгій Хотін та учасник бойових дій Валентин Денисенко. 

 
До святкових заходів долучилися також депутати міської та районної рад, представники духовенства та громадських організацій міста, школярі та студентська молодь.
 
 
 

Після мітингу всі присутні учасники заходу попрямували до міського Будинку культури, де розпочався святковий концерт за участю кращих майстрів сцени «Вклоняємось великим тим рокам».

 

О 19:00 на Театральній площі продовжиться відзначення Дня Перемоги святковим концертом «Переможна весна», у якому візьмуть участь виконавці та колективи закладів культури міста.

Шановні ветерани!

Вітаємо Вас із 74-ю річницею Великої Перемоги! З почуттям глибокої вдячності і шани бажаємо кожному із Вас міцного здоров’я, достатку, любові й тепла.

Бажаємо Вам, дорогі ветерани, довгих років життя, родинного затишку і щастя! Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:104