Відбулося засідання міської постійно діючої міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення

03 червня 2019

29 травня 2019 року відбулося засідання міської постійно діючої міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді в літній період. Засідання проводила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фесенко Тетяна Михайлівна. На комісії розглянуто питання про стан підготовки дитячих закладів відпочинку — таборів з денним перебуванням до відпочинкової кампанії 2019 року та забезпечення відпочинково-оздоровчої кампанії на належному рівні. Станом на даний час Народним депутатом України Дмитренком О.М. надано 400 путівок до закладу відпочинку та оздоровлення ДП "Оздорочо-спортивний табір "Медик-2".

Відповідно до Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей", питання забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей є одним із пріоритетних в місті Прилуки.

Оскільки на першому місці стоїть питання безпеки перебування дітей у відпочинкових закладах, надзвичайно важливою є інформація, надана під час засідання зазначеної комісії провідним інспектором Прилуцького міськрайонного відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області Кашубою Романом Володимировичем щодо стану пожежної безпеки у даних закладах. Взято до уваги інформацію, надану завідувачем Прилуцького міськрайонного відділу державної установи "Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров"я України" Пастушенком Михайлом Олександровичем та заступником начальника управління — начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Прилуцького міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Халімоненком Олександром Олексійовичем щодо організації роботи в таборах з денним перебуванням, що безпосередньо стосується вказаних служб.

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

Переглядів:67