Журналістика – це стиль життя

06 червня 2019

6 червня в Україні відзначають День журналіста — професійне свято людей, які покликані професійно та неупереджено на своїх робочих місцях творити історію сьогодення, відображаючи сучасність.

Журналістика – це навіть не робота, а стиль життя.

Заступник міського голови Тетяна Фесенко привітала колективи справжніх професіоналів із їх професійним святом, наголосивши, що журналістика – професія справедливих, наполегливих, відчайдушних людей, які прагнуть змінити світ на краще. Це професія тих, хто вміє цінувати товаришів, свою команду, спільно йти до мети. Неможливо уявити собі тележурналіста – без оператора, газетяра без фотокора, а радіоведучого без команди технічного забезпечення. Тобто, без тих людей, з якими вони спільно створюють якісний та цікавий інформаційний продукт.

 

Сьогодні події в місті й не тільки висвітлюють 2 місцевих телебачення, 7 друкованих видань, інформаційний відеоресурс, мобільно-інформаційний інтернет сервіс, 3 радіо, 2-а молодіжні журнали он-лайн.

 

У цей святковий для вас день бажаємо великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:128