Інтереси дітей повинні бути найліпшим чином захищені

11 червня 2019

Заступник міського голови Тетяна Фесенко провела засідання постійної комісії з питань захисту прав дитини та міжвідомчу нараду про антигромадські прояви у дитячому середовищі.

У ході роботи члени комісії заслухали спеціаліста служби у справах дітей міської ради Оксану Хотіну з питання про доцільність повернення дітей до опікунської родини.

Про розгляд звернень громадян щодо надання дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів доповіла начальник служби у справах дітей міської ради Людмила Кулій.

Також члени комісії заслухали старшого інспектора з ювенальної превенції сектора превенції Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Тетяну Пироженко яка проінформувала про стан злочинності серед неповнолітніх, дитячої бездоглядності, безпритульності, насильства в сім’ї щодо дітей за травень 2019 року (за даними Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області) та про неповнолітніх, які перебувають на обліку Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького наркологічного диспансеру.

Заступник міського голови наголосила, що всі питання які розглядались фактично пов'язані з вирішенням долі дітей, а інтереси дітей повинні бути найліпшим чином захищені, тому рішення ухвалені тільки на їхню користь.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:98