Культура і креативні індустрії, як основа стратегії розвитку міста

13 червня 2019

Сьогодні, 13 червня, у міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти відділом культури і туризму міської ради проведено круглий стіл на тему: «Культура і креативні індустрії, як основа стратегії розвитку міста».

Участь у зустрічі взяли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан, директор міського Будинку культури Олександр Дубовик, директор Прилуцької школи мистецтв Наталія Ярошенко, директор музичної школи імені Л.М.Ревуцького Ольга Компанець, директор міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти Людмила Зубко, директор краєзначого музею імені В.І.Маслова Тетяна Зоць, депутати міської ради Олександр Правосуд і Євгеній Яценко та представники громадськості міста.

Начальник відділу культури і туризму Катерина Мовчан інформувала присутніх щодо своєї участі у 3-тій Всеукраїнській конференції “Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малих територій”, що відбулася 6-7 червня цього року в м. Тульчин Вінницької області. Конференцію організувано Українським центром культурних досліджень у співпраці з Інститутом культурної політики та Тульчинською міською об’єднаною територіальною громадою. Захід проводився за сприяння Асоціації міст України. Мета конференції – популяризація культурного надбання невеликих міст України та міжнародного досвіду, а також окреслення шляхів стимулювання туристичного потенціалу територій.

У ході засідання обговорювалися питання створення бренду Прилук та шляхів культурного і туристичного розвитку міста.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:61