Усі ми різні: вчися давати людям те, що від них очікуєш

21 червня 2019

 

У наш час надзвичайно гострою є проблема збільшення правопорушень серед дітей та молоді. Це пов’язано з процесами деморалізації суспільства, безробіттям, стрімким розвитком шкідливих звичок, поширенням інших соціально негативних явищ. Правопорушення, здійснені молодими особами – це небезпечні явища, які негативно впливають на формування особистості, завдають значної шкоди суспільству. Тому профілактика з подолання злочинності серед молоді є надзвичайно важливою.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді постійно здійснює профілактичну роботу з особами, які перебувають у конфлікті з законом. Спеціалісти Центру надають інформаційні, психологічні та інші соціальні послуги, проводять профілактичні бесіди щодо недопущення вчинення повторних правопорушень, доцільності відмови від шкідливих звичок.

У червні на базі Центру проведено тренінг для осіб, які перебувають у конфлікті з законом «Я маю право». У ході заходу учасники отримали інформацію щодо захисту прав у сфері правосуддя.

Поширення правових знань у рамках тренінгу сприяло залученню присутніх до правової активності та правосвідомої поведінки.

 

Прилуцький міський центр

соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді

Переглядів:65