Прилуцький краєзнавчий музей запрошує на урочисте вручення краєзнавчої премії «Рідний край» імені Д.О.Шкоропада

24 червня 2019

Наше місто має глибокі традиції, визначну історію. І саме за для розвитку краєзнавства, за для зацікавлення дослідників міська рада започаткувала краєзнавчу премію імені Дмитра Шкоропада «Рідний край».

27 червня 2019 року о 09:00 у сесійній залі Прилуцької міської ради відбудеться урочисте нагородження лауреатів другої краєзнавчої премії ім. Д.О. Шкоропада «Рідний край».

Наше сьогодення вимагає аби українці усвідомили хто ми, яка наша історія, культура. традиції. Сьогодні культура є зброєю у гібридній війні. Культура має стати сферою національної безпеки. Ми повинні задіяти наш історико-культурний ресурс. Саме за для виховання і обізнаності нашої нації ми повинні вивчати і пізнавати минуле аби не робити помилок у майбутньому. Одним з аспектів цього ресурсу є краєзнавство, яке дозволяє заглиблюватися в історичні, етнографічні, релігійні, фольклорні сторони життя маленьких міст та селищ, які і формують історію та культуру нашої державності.

Запрошуємо всіх, хто любить, цінує та знає історію нашої Батьківщини – Прилуччини, а також усі, хто хоче долучитись до її величі.

Переглядів:52