Відбулася гуманітарна нарада

25 червня 2019

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко на нараді 24 червня підвела підсумки роботи гуманітарної сфери минулого тижня. Посадовець запитала про роботу освітянських, медичних та культурних закладів міста.

Укотре порушила питання щодо належного проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року. «Питання із оздоровчо-відпочинкової кампанії дітей вкрай важливе для міської влади і необхідно відповідально поставитися до проведення відповідних заходів для оздоровлення школярів в літній період» - акцентувала профільний заступник міського голови Тетяна Фесенко.

«Свято випускників в усіх навчальних закладах міста відбудеться 26 червня цього року в міському Будинку культури о 17:00», зазначив на нараді начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк та повідомив про відповідні роботу із належного проведення оздоровчо-відпочинкової кампанії школярів в літніх таборах.

Профільний заступник акцентувала увагу керівників структурних підрозділів гуманітарної сфери стосовно прибирання прилеглих територій біля організацій та установ структурних підрозділів гуманітарної сфери й належного озеленення й утримання квітників.

Окрему увагу приділено розгляду питання про надання субсидій на літній період.

Посадовець запросила на заходи до Дня Конституції України, які розпочнуться урочистостями напередодні, 27 червня, о 08:15 на майданчику біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку: святковим мітингом «Живи моя державо, процвітай мій рідний краю!» та покладанням квітів до пам’ятника Великого Кобзаря і пам’ятного знака воїнам АТО.

У ході засідання обговорили заплановані на майбутнє заходи та висвітлення їх у ЗМІ щодо:

Випускного вечора (26 червня);

Дня Конституції України (27 червня);

Дня молоді (30 червня).

На нараді заслухали пропозиції начальника відділу культури та туризму Катерини Мовчан щодо проведення загальноміських заходів.

Профільний заступник гуманітарної сфери наголосила на необхідності організації у рамках Дня молоді профілактичних заходів із питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та насильства.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала низку доручень керівникам структурних підрозділів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

 

Переглядів:67