Прилучани відзначили День молоді

01 липня 2019

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Святкування Дня молоді у Прилуках розпочалося 28 червня вже традиційним велопробігом «Молодь за здоровий спосіб життя».

Маршрут пролягав від Центральної площі через село Манжосівка до Густинського Свято-Троїцького монастиря, де на всіх учасників чекав смачний куліш.

Фінішував велопробіг на території відпочинку біля водойми по вулиці Незалежності (Міський пляж). До участі в заході долучилися близько п'ятидесяти велолюбителів.

29 червня на території відпочинку біля водойми по вулиці Незалежності (Міський пляж) відбувся турнір з пляжного волейболу, де молодь проявила свої уміння працювати в команді та активно відпочивати.

30 червня відділом сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради разом з Чернігівською обласною федерацією армрестлінгу при СБК "V.LICHMAN.V" на Центральній площі міста було проведено змагання «Першість м.Прилуки з армрестлінгу серед любителів».

Прилучани охоче брали участь у змаганні, розігравши медалі у вагових категоріях до 76 кг, до 95 кг, вище 95 кг та в абсолютній ваговій категорії.

У категорії до 76 кг - перше місце виборов Тарасенко Богдан, друге місце - Дробот Дмитро, третє місце - Синиця Євген.

У категорії до 95 кг - перше місце зайняв Чепурко Андрій, друге місце- Федюк Олег, третє місце - Шульга Володимир.

У категорії 95+ - перше місце виборов Варченко Віталій, друге місце - Кумейко Влад, третє місце - Гуєв Андрій.

У абсолютній категорії призові місця розмістилися так:

перше місце - Чепурко Андрій;

друге місце - Варченко Віталій;

третє місце - Тарасенко Богдан.

Призери та переможці турніру були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Цього ж дня у центральній частині міста біля Прилуцької школи мистецтв відбулися змагання із шахів.

За перемогу в п'яти турах боролися як молоде покоління шахматистів, так і більш досвідчені гравці.

За результатами змагань перше місце посів Олег Колесник, друге місце - Владислав Ярмак, третє місце - Андрій Бурдай.

Переможці отримали почесні грамоти та медалі.

У рамках відзначення Дня Молоді, Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів інформаційну кампанію щодо сімейних форм влаштування «Чужих дітей не буває».

Метою кампанії було формування позитивної громадської думки до сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також, пошуку потенційних батьків-вихователів прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, опікунських сімей, патронатних сімей та наставників.

У центральній частині міста для прилучан та гостей міста працювала «Музична платформа», туристичне містечко, майданчик креативу і творчості, Food Fest та розважальне містечко.

О 18:30 святкування Дня молоді продовжилося відзначенням обдарованої молоді міста Прилуки та урочистою концертною програмою від місцевих виконавців та гурту «Діти Фрістайлу».

Прилучани та гості міста над Удаєм активно долучилися до святкових заходів та отримали масу незабутніх вражень.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:113