Прилуки святкуватимуть День незалежності та День Державного Прапора України

15 липня 2019

Міський голова Ольга Попенко своїм розпорядженням "Про утворення організаційного комітету з підготовки та відзначення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України" затвердила склад Організаційного комітету з підготовки та відзначення заходів у місті Прилуки.

Для відзначення на належному рівні державного свята Організаційному комітету необхідно розробити низку заходів із нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України і внести пропозиції на розгляд виконавчого комітету міської ради в серпні цього року.

15 липня 2019 року відбулося перше засідання Організаційного комітету, яке очолила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко.

Прилуцька міська рада цьогоріч готується до відзначення 28-річниці проголошення незалежності України. Основні урочистості відбудуться 23-24 серпня. На засіданні було окреслено комплекс заходів, якими місто відзначатиме це свято.

Ідеєю заходів є засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави та консолідація суспільства навколо ідей державності та соборності України, утвердження у громадян національної свідомості та патріотизму.

Крім урочистостей, які проводитимуться в місті 23-24 серпня, протягом року передбачено заходи із гідного вшанування пам’яті загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції.

У ході засідання обговорено проведення у загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах міста комплексу заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

До всіх заходів із гідного вшанування 28-ї річниці незалежності України можуть долучитися громадські організації та об’єднання, активна молодь, усі небайдужі, патріотично налаштовані мешканці міста.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:54