Проведено робочу нараду з керівниками гуманітарної сфери міста

29 липня 2019

Сьогодні, 29 липня, відбулася чергова щотижнева нарада з керівниками гуманітарної сфери під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Фесенко.

На початку гуманітарної наради присутні розглянули стан вирішення проблемних питань, що порушувалися на попередніх нарадах. Розглянули нагальні питання освіти, медицини, культури серед яких залишається важливе питання оздоровлення дітей та інші.

Окрему увагу приділено питанню про оприлюднення інформацій у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Прилуцької міської ради й на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, з якого інформувала начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова.

Детально обговорено ряд питань щодо підготовки та проведення міських заходів, а саме: Дня незалежності та Дня Державного Прапора України.

Значну увагу приділено питанням освіти, культури, спорту, медицини, забезпечення високої якості та надійності надаваних населенню послуг медичних закладів.

У ході засідання розглядалися питання щодо прибирання прилеглих територій та догляд за квітниками, оновлення й облаштування спортивних майданчиків, будівництво скейтпарку та низка інших питань.

Заступник міського голови дала відповідні доручення начальникам відділів й управлінь міської ради та керівникам структурних підрозділів міськради гуманітарної сфери, поставила низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій громадськістю міської ради

Переглядів:110