На черговому занятті Літньої школи для співвласників багатоквартирних будинків

21 серпня 2019

20 серпня 2019 року о 15:00 в малій залі міської ради відбулося чергове заняття Літньої школи співвласників багатоквартирних будинків.

Національний консультант з підтримки створення ОСББ та розвитку їх потенціалу (ПРООН) в Чернігівській області Світлана Рожок проінформувала присутніх та мешканців багатоквартирних будинків міста - майбутніх учасників проектів про типові заходи енергозбереження та шляхи економії енергоресурсів. У своїй презентації зазначила про необхідність поведінкових змін самого населення до питань економії, важливість згуртованості у питаннях підвищення комфорту проживання у багатоквартирних будинках.

Вона підкреслила, що співвласники ОСББ можуть зробити все, для того, щоб їхнє житло дійсно стало комфортним, навчитися відповідально ставитися до кожного квадратного метра не тільки особистої, а й спільної власності будинку та прибудинкової території.

Також поінформувала присутніх про порядок скликання та проведення установчих зборів, оформлення та вручення або відправлення повідомлень та наголосила на необхідності обговорення «правил» під час діяльності ОСББ.

Надала консультації та роз’яснення учасникам заняття щодо створення ОСББ, реалізації державної політики у сфері реформування житлово-комунального господарства міста.

Світлана Рожок акцентувала, що готова приходити на збори мешканців багатоквартирних будинків міста та надавати необхідні роз’яснення й відповіді на запитання.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:65