Прилучани відзначають День незалежності України

24 серпня 2019

Живи Україно, славетна земля,
Квітуй, Україно, живи, незалежна!
Соборна держава, ти наше життя!
І щире бажання і радість безмежна!

 

 

У Прилуках 24 серпня всі релігійні конфесії міста молилися за Україну.

Загальноміські заходи розпочалися о пів на одинадцяту з ушанування видатних діячів української історії покладанням квітів до пам'ятних знаків борцям за незалежність України: пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС, пам’ятного знаку на честь земляків, які загинули в Афганістані, пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської трагедії».

Цього дня жоден пам'ятний знак не залишиться без уваги, як і герой на честь якого він був встановленим.

Урочистий початок святкових заходів з нагоди 28-ї річниці незалежності України відбувся на Центральній площі біля пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС.

Свято незалежності об’єднало всіх, хто любить свою родину, свій дім, своє місто, свою державу – це керівництво міста, депутати та посадовці міської ради, молодь, військовослужбовці, воїни АТО, творча інтелігенція, освітяни, медики, представники політичних партій та громадських організацій, городяни, які в дружньому патріотичному запалі висловлюють свою незалежність, волелюбність, непохитність та любов до рідної землі.

 
 

Міський голова Ольга Попенко привітала прилучан та гостей нашого славетного міста зі святом та вручила нагороди кращим синам та донькам Прилуччини.

З нагоди Дня незалежності України Ольга Попенко вручила Відзнаку міського голови м.Прилуки «За заслуги» Бойко Людмилі Борисівні за її активну громадську позицію, самовіддану працю на благо територіальної громади міста, яка займається питаннями сімей загиблих та померлих побратимів в зоні АТО/ООС й сприяє розвитку спортивного, волонтерського, національно-патріотичного руху молоді в місті.

Відзнакою міського голови м.Прилуки «За заслуги» з нагоди Дня народження нашої держави нагородила Лісняка Юрія Володимировича, командира військової частини А 4245, учасника бойових дій на сході України, який виконує військовий обов’язок та навчає молоде покоління Прилуччини захищати цілісність і суверенітет нашої держави.

Від територіальної громади міста вручила Відзнаку міського голови м.Прилуки «За заслуги» Конах Олені Володимирівні, матері померлого Конаха Олександра Володимировича, учасника Революції Гідності, учасника АТО/ООС.

 

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:66