Прилуцькі педагоги побували на EVENT конференції в Києві

30 серпня 2019

Освіта міста Прилуки завжди намагається іти в ногу з часом і черпає все нове та інноваційне. 28 серпня освітянська делегація Прилук у складі 32 осіб взяла участь у «EVENT КОНФЕРЕНЦІЇ», яка відбулася на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №23 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва.

Величезне захоплення викликав новий освітній простір НУШ, від меблів та тематичних жалюзі до сучасних STEM та STEAM лабораторій, навчальних конструкторів, електронних підручників, ігрових ресурсів. Були проведені креативні та надзвичайно цікаві майстер-класи «Сучасні цифрові рішення для закладів освіти», «Сучасні засоби STEM навчання», «LEGO-технології у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами», «Успішний старт проектів ГБ: технології LEGO конструювання в освіті»; вуличні майстер-класи «10 крутих речей з паперу», «Сокіл «Джура» – плекаємо патріотів разом!», «Творча майстерня «Свердлик».

Освітяни міста ознайомились із роботою школи повного року навчання, впровадження ХЕЛПЕР-проекту, взяли участь у панельній дискусії з колегами міста Києва з теми «Шкільна освіта за кордоном. Що варто нам запозичити?». Не менш цікавою та захоплюючою була виставка нових освітніх трендів: мультимедійних засобів навчання та дидактичних матеріалів НУШ.

 
 

Такий обмін досвідом серед однодумців запалив блиск в очах прилуцьких педагогів, які отримали безцінну корисну та цікаву інформацію щодо впровадження сучасних педагогічних технологій, що виокремлені в Концепції Нової української школи, для впровадження в своїх закладах освіти.

Дякуємо Управлінню освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за запрошення та чекаємо їх в нашому місті!

Управління освіти Прилуцької міської ради

 

Переглядів:60