У прилуцьких школах пролунав Перший дзвоник

02 вересня 2019

Вже традиційно в перший день навчального року в школах України проходить святкова лінійка, де лунає перший дзвоник.

Сьогодні, 2 вересня, навчальні заклади Прилук знову наповнились веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Традиційно урочистості у школах міста над Удаєм розпочались із Гімну України.

Участь в урочистих заходах з нагоди Першого дзвоника сьогодні взяли і представники міської влади. Привітати першачків та випускників Прилуцької гімназії №1 ім. Георгія Вороного на святковій лінійці на Центральній площі міста завітала міський голова Ольга Попенко.

 
 

Керівництво, педагогів та учнівську молодь школи №10 вітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко.

 

Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі, відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

 

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

Від усього серця вітаю вас із Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері навчальних закладів.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

Перед вами, молодими, відкрито всі дороги і я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.

Найщиріші слова подяки сьогодні - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я вам, терпіння та наснаги.

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:71