Триває підготовка до Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку

04 вересня 2019

Сьогодні, 4 вересня, відбулося засідання організаційного комітету Воздвиженського ярмарку 2019 року, проведення якого планується цьогоріч на тиждень раніше ніж в минулому — 21-22 вересня.

Учасники оргкомітету внесли низку пропозицій до плану заходів та визначилися з відповідальними за інфраструктуру, торговельну та культурно-масову сфери дійства.

Ярмарок відзначатиме свій вісімнадцятий день народження, під час святкування якого оргкомітет планує проведення як традиційних, так і нових культурно-масових розважальних заходів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко проінформувала членів організаційного комітету щодо плану заходів із відзначення у 2019 році 76-ї річниці визволення міста Прилуки від нацистських окупантів 18 вересня та проведення культурно-масових дійств під час проведення Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку 21 та 22 вересня.

Олександр Сивенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, проінформував присутніх про систему он-лайн реєстрації учасників ярмарку та зазначив, що система має запрацювати з 5 вересня.

Також члени організаційного комітету розглянули орієнтовну схему розміщення торговельних і розважальних точок.

Зовсім скоро прилучани та учасники заходу зможуть ознайомитися з остаточним варіантом схеми розміщення та планом заходів 18-го Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:65