back

Відбувся семінар «Стратегічне планування та Google інструменти в роботі організації»

21 серпня 2019

У рамках реалізації проекту «Розвиток громад» Корпусу миру США в Україні 20 серпня в Прилуцькій міській раді відбувся семінар «Стратегічне планування та Google інструменти в роботі організації». Захід організовано відділом інвестицій та міжнародної діяльності міської ради.

Представники неприбуткових організацій, установ міста та всі зацікавлені тематикою заходу, мали можливість ознайомитись з сучасними підходами проектного менеджменту, а саме: проведення аналізу проблеми, визначення цільових груп, формування команди проекту. Ці питання стратегічного планування для організацій висвітлив у своїй презентації волонтер Корпусу миру США в Україні Максвел Кушнір.

Про основні Google інструменти розповів та показав їх використання на практиці волонтер Корпусу миру США в Україні Шон Крін, який наразі працює в Прилуцькій міській раді.

Як було зазначено, ці інструменти, у наш час розвитку інформаційних технологій та гаджетів, є надійними помічниками для широкого кола користувачів для створення, зберігання різних документів, файлів, текстів, малюнків, відео тощо.

Також на заході детально розглянуто Google My Business, принципи ведення Google календаря.

Допомогу у перекладі презентацій на українську мову надали учасники-випускники міжнародної Програми обміну майбутніх лідерів (FLEX) прилучанки Наталія Ващенко та Тетяна Денисенко.

За інф. відділу інвестицій та міжнародної
діяльності Прилуцької міської ради

Переглядів:205