Робочий тиждень розпочато з апаратної наради

09 вересня 2019

Сьогодні, 9 вересня, у сесійній залі міської ради відбулася апаратна нарада з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, територіальних органів виконавчої влади міста.

Основним питанням, яке розглядалося на нараді, стало питання “Про виконання бюджету міста Прилуки за І півріччя 2019 року”, інформацію з якого надавала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Про організацію навчально-виховного процесу в закладах загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році інформував начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк, яки презентував рейтинг шкіл міста в області та Україні.

 
 

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала виконання доручень, даних на попередніх апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та дала ряд рекомендацій і доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міста.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:60