Шановні ветерани, дорогі прилучани!

18 вересня 2019

Щиро вітаю вас із 76-ю річницею визволення нашого рідного міста Прилуки від нацистських окупантів.

У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани оборонцям та визволителям рідної землі.

Час минає, але в пам’яті поколінь навіки залишається ваш, дорогі ветерани, приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, у таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Перемоги.

У цей нелегкий для країни час ваш подвиг додає нам сил та наснаги в боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо й пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських окупантів, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність на сході держави.

Шановні визволителі, дозвольте від усього серця побажати вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Нехай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних.

Дорогі земляки! Будьмо гідними великого подвигу визволителів рідної землі, бережімо пам'ять про буремні роки Другої світової війни та історію Прилуччини для нащадків, бо в минувшині – наше майбутнє.

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:62