Робочий тиждень розпочато з апаратної наради

07 жовтня 2019

Сьогодні, 7 жовтня, у сесійній залі міської ради відбулася апаратна нарада з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, територіальних органів виконавчої влади міста.

У ході наради посадовці заслухали низку інформаційних питань.

Зокрема, про зміни в законодавстві щодо порядку встановлення індивідуального опалення інформувала міський голова Ольга Попенко. У своєму виступі зазначила, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року №169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» мешканці багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП мають право відключитися від централізованого опалення та гарячого водопостачання. Для цього необхідно звернутися до відділу звернень громадян (кабінет №17) та написати відповідну заяву. З переліком багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП можна ознайомитися за посиланням (http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=29540&tp=1&pg=).

Про роботу Єдиного державного веб-порталу відкритих даних присутніх інформувала начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова, яка зазначила, що 03 жовтня у м. Чернігові відбулося засідання круглого столу «Чи говорить «ТАК» Чернігівщина відкритим даним?» участь у якому взяли й представники виконавчого комітету Прилуцької міської ради. У ході зустрічі спікерами було зазначено, що Прилуцька та Ніжинська міські ради займають лідируючі позиції щодо оприлюднення інформації на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних data.gov.ua та на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.

Також у ході наради про роботу інформували керівники комунальних підприємств.

Зокрема, про стан виконання робіт згідно договорів, укладених між КП «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради Чернігівської області та співвласниками багатоквартирних будинків інформував начальник комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Вячеслав Сивенко.

Також посадовці заслухали керівника комунального підприємства «Послуга», який надав інформацію про стан підготовки комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Про роботу комунального підприємства «Муніципальний контроль» Прилуцької міської ради інформував начальник комунального підприємства «Муніципальний контроль» Антон Завгородній.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала виконання доручень, даних на попередніх апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та дала ряд рекомендацій і доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міста.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:123