Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

08 жовтня 2019

Сьогодні, 8 жовтня, у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

У ході засідання члени виконавчого комітету затвердили план ззаходів із відзначення в місті Прилуки в 2019 році Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко проінформував членів виконавчого комітету з питань «Про внесення змін в мережу міських автобусних маршрутів загального користування», «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Прилуки», «Про погодження уповноважених осіб».

Під час розгляду питання «Про проведення конкурсу з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м.Прилуки» члени виконавчого комітету ухвалили рішення провести конкурс з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки 29 жовтня 2019 року, оскільки попередній конкурс, який мав би відбутися 1 жовтня 2019 року, не відбувся через відсутність кворуму.

Також у ході засідання члени виконавчого комітету затвердили склад та положення постійно діючу комісію з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року №169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» мешканці багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП мають право відключитися від централізованого опалення та гарячого водопостачання. Для цього необхідно звернутися до відділу звернень громадян (кабінет №17) та написати відповідну заяву. З переліком багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП можна ознайомитися за посиланням (http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=29540&tp=1&pg=).

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули й низку інших питань порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:107