Питання погашення заборгованості по заробітній платі розглядали на черговій комісії

17 жовтня 2019

Сьогодні, 17 жовтня, у малій залі міської ради відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні комісії начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш інформувала про стан погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах, в установах та організаціях міста та про витяг з протоколу №6 від 24.09.2019 року засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, обліку, бюджету, фінансів та цін щодо порушення керівництвом філії ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ» умов колективного договору стосовно строків виплати заробітної плати.

Про роботу по погашенню заборгованості зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України, відшкодуванню фактичних витрат на виплату пільгових пенсій інформувала начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №4 фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Наталія Коваленко.

Заступник начальника управління – начальник відділу моніторингу доходів та обліку платежів Прилуцького управління ГУ ДПС у Чернігівській області Ірина Щербина повідомила про стан адміністрування єдиного соціального внеску по м. Прилуки та про стан наповнення державного і місцевого бюджетів станом на 01.10.2019 року.

Секретар комісії Альона Кожушко

Переглядів:115