Соціальні працівники міста відзначають професійне свято

01 листопада 2019

У першу неділю листопада працівники соціальної сфери країни відзначають своє професійне свято — День працівника соціальної сфери України. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Сьогодні, 1 листопада, в сесійній залі міської ради зібралися представники професії, доброта і милосердя в рамках якої - не абстрактні поняття, а норма життя. Їхня праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Основною метою їх діяльності є допомога людям, а головною рисою характеру – людяність.

«Допомогти людям – допомогти собі» - таке гасло соціальних працівників. Вам властиві якості — самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя. Чуйність і щедрість вашої душі винагороджуються вдячністю і повагою мільйонів українців, тисяч прилучан, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Кожен мешканець нашого міста має змогу звернутися і йому нададуть допомогу такі організації:

  • Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради;

  • Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради;

  • Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

  • Служба у справах дітей Прилуцької міської ради;

  • Прилуцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області;

  • Прилуцька міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості;

  • Прилуцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України;

  • Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок».

Приємно відзначити, що завдяки їх спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Робота міських професіоналів стає ближчою до людей та задовольняє їх потреби.

Під час урочистостей з найщирішими вітаннями до присутніх звернулися міський голова Ольга Попенко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради Валентин Попко та помічник народного депутата України Бориса Приходька Лідія Шевченко.

Свою творчість всім госям подарували виконавці міського Будинку культури та вихованиця Прилуцької дитячої музичної школи ім.Л.М.Ревуцького.

Міський голова Ольга Попенко відзначила представників соціальної сфери Почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради, вручила Подяки міського голови, Почесну грамоту Чернігівської обласної державної адміністрації та Почесні грамоти Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

 
 

Список нагороджених (додається)

Зі святом вас працівники соціальної сфери!

Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння та щирість.

Бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку і тепла, міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Бажаємо виваженості, терпіння та порозуміння! Надії вам, віри та натхненної праці задля розквіту України та рідного міста Прилуки!

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:117