Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

06 листопада 2019

У сесійній залі міської ради, 5 листопада, відбулося чергове розширене засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали начальника управління освіти міської ради Сергія Вовка, який поінформував присутніх про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2019-2020 навчальному році.

У ході виступу Сергій Вовк зазначив, що управлінням освіти виконано майже всі заходи з підготовки закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2019-2020 навчальному році, затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради від 18 червня 2019 року №216 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2019-2020 навчальному році».

Проблемним залишається питання введення в експлуатацію ІІ корпусу гімназії №1 імені Георгія Вороного. Наголосив на тому, що будівництво здійснюється за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з бюджету міста. Проте на даний час фінансування з державного фонду регіонального розвитку припинено. Також Сергій Вовк зазначив, що на сьогоднішній день ще проводяться роботи з реконструкції газових котелень та встановлені вузли обліку і засоби дистанційної передачі даних, ремонт спортивної зали СШ І-ІІІ ступенів № 6, продовжуються роботи по впровадженню проекту «НЕФКО» по енергозбереженню в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського і в ДНЗ № 9.

На засіданні також затвердили план дій з реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2020-2025 роки, який презентувала начальник відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради Олена Опанасенко.


Під час розгляду питань порядку денного члени виконавчого комітету заслухали начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олену Александрову, яка поінформувала про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 13 серпня 2019 року №293 «Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 10 вересня 2019 року №334 «Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Дня міста Прилуки та Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку у 2019 році» інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

Також Олександр Сивенко доповів з питання «Про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування м.Прилуки».

Після обговорень члени виконкому затвердили Порядок проведення конкурсу та склад конкурсного комітету. Згідно рішення проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування м. Прилуки планується 26 листопада 2019 року.

 

Також у ході засідання члени виконавчого комітету розглянули низку інших питань порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Перелік питань порядку денного розширеного засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради від 5 листопада 2019 року:

  1. Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 18 червня 2019 року №216 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2019-2020 навчальному році».

  2. Про затвердження плану дій з реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2020-2025 роки.

  3. Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 13 серпня 2019 року №293 «Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України».

  4. Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 10 вересня 2019 року №334 «Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Дня міста Прилуки та Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку у 2019 році»

  5. Про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування м.Прилуки.

  6. Про розірвання договору на перевезення пасажирів.

  7. Про внесення змін до складу постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

  8. Про нагородження.

  9. Про виділення коштів для преміювання.

  10. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.

  11. Про виділення коштів.

  12. Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

  13. Про розміщення зовнішньої реклами.

  14. Про благоустрій території.

  15. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

  16. Про встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною.

  17. Про розгляд звернень громадян міста стосовно надання особі повної цивільної дієздатності.

  18. Про приватизацію житлових приміщень.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій 
з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:65