Школа успіху молоді у Прилуках

11 листопада 2019

Протягом трьох днів з 01 по 03 листопада у виставковій залі міського Будинку культури проходив проект "Школа успіху. Прилуки". Кожного дня з 9:00 до 15:00 проводилися лекції, з 15:00 до 18:00 відбувалися різноманітні тренінги, а в рамках вечірньої програми організовувалася розважальна програма.

Організували проект Михайло Волошин, учень Прилуцького ЗЗСО №6, який є випускником всеукраїнського проекту "Школа успіху", Марина Федоренко, людина, яка перевела цей проект на локальний рівень, та відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Освітню основу проекту склали заняття на різні тематики, а саме: керування власними фінансами та створення власного бізнесу, стартапи та їх втілення, сучасні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення, розвиток комунікативних навичок, благодійність, волонтерство. Протягом трьох днів проекту проводилися гра "Cashflow" та майстер-клас "3-D ручки".

На завершення проекту учасники отримали сертифікати.

Школа успіху - це проект, де молодь може отримати нові знання і навички та можливість познайомитися і поспілкуватися з цікавими, позитивними, талановитими людьми.

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради
Олена Опанасенко

Переглядів:59