До Міжнародного дня сліпих

14 листопада 2019

13 листопада – Міжнародний день сліпих. Ця дата заснована, аби вкотре нагадати усім нам про необхідність бути добрішими до людей з обмеженими можливостями та щоб привернути увагу широкої громадськості до тих, хто назавжди втратив зір і опинився у важкій життєвій ситуації. Прогресивне людство засвідчує свою турботу про тих, хто потребує особливої уваги, щоб вони почувалися рівними серед рівних.

Сьогодні за традицією в залі музичної школи імені Л.М.Ревуцького чекали на гостей члени Прилуцької територіальної організації сліпих.

 

Заклад відвідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова, депутат міської ради Володимир Мазуренко, представники району та благодійних організацій міста.

Посадовці прийшли з солодкими подарунками від міської ради.

Відзначення Міжнародного дня сліпих – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами зору і не тільки у цей день, а й щоденно, протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами і вони потребують допомоги і уваги.– наголосила Тетяна Шкуренко.– Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Мабуть не дарма у цей день відзначають Всесвітній день доброти, який був заснований з метою нагадати, що добро – це перш за все дія, а результати хороших вчинків набагато перевищують докладені зусилля.

Зустріч пройшла в теплій та родинній атмосфері. Господарі дарували присутнім свій талант: виконували українські народні та естрадні пісні, читали гуморески, вірші, грали на музичних інструментах. А головне – мали гарний настрій, чим особливо радували присутніх.

 

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:84