Студентська молодь Прилук святкує День студента

14 листопада 2019

Напередодні Міжнародного дня студента 13 листопада у міському Будинку культури відбулися урочистості.

Студентство — особлива каста. Студенти з різних країн чудово знайдуть спільну мову один з одним, незважаючи на мовні бар'єри. Студентські традиції — як серйозні, так і кумедні — дуже схожі і в Києві, і в Сорбонні, і в Оксфорді. Навіть своє «персональне» свято — Міжнародний день студента 17 листопада.

Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом. Відчайдушна юність, коли найбільша проблема — сесія, що насувається , а сама очікувана дата — День студента. Причому пригадується, як правило, не стільки саме навчання, скільки перший серйозний роман, веселі посиденьки з друзями, смішні випадки зі студентського життя…

День студента — це свято інтелекту, гордості й таланту, яке виявляє багатогранність розвитку студента як фахівця своєї галузі, творчої особистості, лідера студентської молоді.

Усі найкращі побажання та найщиріші вітання адресувались студентам та педагогам, які своєю наполегливою працею, власним життєвим прикладом допомагають сформуватися студентам як професіоналам та патріотам рідної держави.

На святковий захід завітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, яка висловила щирі слова привітань та вручила кращим студентам та викладачам, які є гордістю нашого міста Почесні грамоти виконавчого комітету і Подяки міського голови.

Цього дня для студентської молоді Прилук лунали найкращі привітання, пісні та хореографічні номери від колег-студентів та виконавців нашого міста.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Шановні студенти!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем студента – святом розумного оптимізму та молодості, творчості та перспектив, пошуку та відкриттів!

Це свято всіх тих, хто зберігає в душі вогонь новизни та креативності!

Вам пощастило навчатися в час невичерпних можливостей. Тож я хочу побажати вам сповна використовувати свої шанси і не чекати, поки хтось за вас побудує ваше майбутнє!

Українське суспільство, в якому ще дуже багато роботи, потребує якісно нових людей. Бажаю вам бути такими!

Нехай у ваших серцях назавжди збережеться романтика студентських літ, а професіоналізм сягне рівня високих вимог сучасного життя!

Щастя, злагоди й любові вам, дорогі студенти!

Міський голова Ольга ПОПЕНКО

 

 

Переглядів:64