Триває відключення споживачів від систем ЦО та постачання гарячої води

20 листопада 2019

У сесійній залі міської ради, 19 листопада, відбулося друге засідання постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

У ході засідання комісія розглянула та погодила 129 заяв від мешканців міста на відключення від централізованого опалення та гарячого водопостачання. Усі заяви стосувалися відключення окремих квартир у багатоквартирних будинках.

Нагадаємо, що 17 вересня 2019 року набув чинності новий Порядок відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року №169.

Відповідно до зазначеного Порядку мешканці багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП мають право відключитися від централізованого опалення та гарячого водопостачання. Для цього необхідно звернутися до відділу звернень громадян (кабінет №17) та написати відповідну заяву.

На виконання вимог Порядку управлінням житлово-комунального господарства міської ради розроблено та затверджено рішенням виконавчого комітету від 8 жовтня 2019 року №366 новий склад постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води та положення про неї.

З переліком багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж 50% квартир відокремлено (відключено) від ЦО та ГВП можна ознайомитися за посиланням (http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=29540&tp=1&pg=).

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:63