Участь громадськості у виправленні неповнолітніх суб’єктів пробації

21 листопада 2019

З метою проведення соціально виховної роботи з неповнолітніми, які перебувають на обліку Прилуцького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області, відбулося засідання спостережної комісії. До участі були запрошені начальник служби у справах дітей Прилуцької міської ради Людмила Кулій, старший інспектор Прилуцького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Тетяна Біловська, представники інших організацій по роботі з молоддю, а також неповнолітні та їх батьки.

Засідання спостережної комісії відбулося під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Прилуцької міської ради Тетяни Шкуренко.

 Під час засіданні старший інспектор Прилуцького МРВ Тетяна Біловська довела до відому присутніх інформацію про неповнолітніх, у зв’язку з чим перебувають на обліку, як характеризуються, які заходи для виправлення з ними проводяться. Учасники спостережної комісії провели профілактичну роботу як з неповнолітніми, так і з їх батьками, обговорили наслідки їх протиправних дій, можливі причини вчинення ними злочину, а також мотивували дітей до позитивних змін у житті.

Діти найважливіше, що є у суспільства. Це майбутнє нашої країни. Тому тільки спільна робота принесе позитивні результати та показує небайдужість громади до проблем молоді.

Тетяна Біловська

Старший інспектор Прилуцького МРВ

філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області

Переглядів:62